Over Kinntech

Kinntech is al ruim 10 jaar actief in de geveltechniek en heeft veel ervaring. Hierdoor kunnen wij u assisteren bij het maken van de juiste keuzes. Sinds 5 jaar bezitten wij een timmerfabriek in Hoogeveen. In de jaren is er veel gebeurd. De techniek staat niet stil, wij leveren hoogwaardige producten en zijn up to date wat betreft nieuwe ontwikkelingen in de branche.

Welke materialen er in de toekomst ook ontwikkeld zullen worden voor kozijnen, ramen en deuren, hout zal altijd een speciale plaats innemen. Hout geeft door zijn natuurlijke warmte steeds opnieuw een huiselijk gevoel.

Garantie: 1 jaar op hang- en sluitwerk vanuit de fabrikant.
  5 jaar op kozijnen, ramen en deuren.
  10 jaar op glas.

Timmerfabriek Kinntech is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, draai-/kiepramen en ronde en getoogde kozijnen voor de professionele bouwondernemer en voor particulieren.

Alle verbindingen worden volgens KOMO-norm gemaakt, dus uitgevoerd met dubbele pen!! Vervolgens worden deze verbindingen geseald.

Daarnaast zijn wij dealer van het gerenommeerde Duitse merk KOCHS kunststof kozijnen. Naast het leveren van kozijnen kan Kinntech ook de demontage en montage voor u verzorgen inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden om dit te realiseren.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een combinatie toe te passen van een houten kozijn met onderdorpel en neuten van Hardsteen, Holonite, Kunststof of Aluminium om het intrekken van vocht en het ontstaan van houtrot in deze dorpel te voorkomen. Hang- en sluitwerk zoals het hoort, alles volgens het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). 
Dankzij een geavanceerd machinepark en een grote vakkundigheid kan Timmerfabriek Kinntech geheel op maat en volgens specificatie produceren. Zo ontstaat een product dat aan de hoogste technische eisen voldoet en waarvan de gebruikers tientallen jaren plezier beleven. In de jaren waarin wij timmerwerken produceren hebben onze producten hun toepassing gevonden in vele projecten en hebben daarbij een grote bijdrage geleverd aan de uitstraling van elk op zichzelf staand object in zijn unieke uitvoering.

Of het nu gaat om grote oplagen, of om de productie van kleinschalige, specialistische series of enkele stuks, Timmerfabriek Kinntech adviseert en denkt met u mee.


U heeft dus de zekerheid van een toepassing op maat!